Toimitusehdot

Yleistä

www.sydänmaami.fi on SydänMaamin ylläpitämä verkkokauppa, jossa myydään SydänMaamin valmistamia käsitöitä. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Toimitusehdot ovat voimassa 18.5.2020 lähtien.

Maksaminen

Kerättyäsi ostoskoriin haluamasi tuotteet voit edetä maksamaan tilauksesi.

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland ja verkkokaupassa tehty tilaus on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla.

Maksun voi suorittaa myös MobilePay maksusovelluksen kautta. 

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin, maksusovelluksen tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. 

Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Lisätietoja Checkoutin maksutavoista löydät täältä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on kirjelähetys sekä Postin pakettilähetykset. 

Yksittäiset tuotteet 250g asti toimitetaan edullisena kirjelähetyksenä 3,50€. Kirjelähetykseen mahtuu useita tuotteita. Hinta päivittyy automaattisesti kassalla. 

Mikäli haluat lähetyksellesi seurannan, voi valita toimitustavaksi joko pikkupaketin 4,90€ tai postipaketin 5,90€. 

Yli 100€ tilauksille toimitus on ilmainen.

Toimituskulut sisältävät alv24%. 

Toimitusaika

Pääsääntöisesti tilauksen toimitusaika on 5-7 päivää. Tilaustuotteille tuotteen valmistusaika on 7-14 päivää, minkä jälkeen tuote postitetaan. Postin toimitusaika on tämän lisäksi 2-4 päivää. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. 

Toimitamme tilauksia lähtökohtaisesti Suomeen. Mikäli toivot toimitusta muuhun maahan, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin arvioimme lähetykselle hinnan. 

Palautusoikeus

Te asiakkaat olette minulle kullanarvoisia, ja toivon teidän olevan enemmän kuin tyytyväisiä tilaamiinne tuotteisiin. 

Verkkokaupasta tilatuilla valmistuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Asiakaspalautuksesta koituvat kustannukset maksaa asiakas. Tuotteet palautetaan seurantakoodilla varustetussa postipaketissa. Postipaketin hinta on 4,90€ (pikkupaketti) tai 5,90€ (S paketti). Otathan aina yhteyttä ennen palautusta.

Tilaustuotteilla ei lähtökohtaisesti ole palautusoikeutta, mutta mikäli tuote on virheellinen niin otathan yhteyttä viipymättä. 

Lunastamatta jäänyt paketti ei ole palautus eikä tilauksen peruutus. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ toimituskustannukset.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, otathan yhteyttä. 

sydanmaami@gmail.com